Últimament he estat fent cosetes. Però una cosa és fer-les i l'altra prendre's el temps per explicar-les. Aquí cinc cèntims:
Crec que hi ha un abús al mundillo dels programaris de venda de entrades. Potser es pot fer altrament i ho estem investigant a can Anartist. De moment, el catxarro va fi: hem muntat una instància de pretix i hem fet una prova en un concert.
També crec que s'abusa de les Guguel Fonts i potser a can Anartist hi podem posar remei. D'acord, algunes fonts pesen bastant i és més fàcil posar un enllaç a algun servidor. Doncs enlloc de a Guguel, que es pugui enllaçar a Anartist.
Per l'aniversari de la Fedi d'enguany, he creat un tríptic per difondre la cultura lliure al món del llibre. Es tracta de visibilitzar que hi ha llibres que es creen amb programari lliure, es llicencien copyleft i es difonen per mitjans socials lliures i federats. I n'hi hauria d'haver més!
Heus aquí una altra esperantistada: un tríptic per difondre l'Esperanto i el club esperantista de Gràcia.
Aquí un fulletó digital: li he fet una targeta de visita al club esperantista de l'Ateneu. Així, cada cop que algú em pregunti, puc enllaçar a aquesta petita tarja on només hi ha el lloc, l'hora i un mapa per arribar-hi.
MiniWEb Esperanta Klubo - Ateneu de Gràcia
Vaig estar a València per l'EsLibre donant la xapa de les comunicacions lliures. Per anar fent pinya, volem muntar un esdeveniment a principis de novembre enfocat exclusivament a temes de comunicació. Lluny del ComunESS, seria un espai amb criteris bàsics perquè només hi tinguin cabuda idees i accions de cultura lliure.
Comunicaciones libres en 20 minutos en pdf
He creat la mini campanyeta +RAP! per Komunikilo i trobo que ha quedat prou bufona. Amb sort, es publica a altres idiomes i, amb certa coherència, potser algunes entitats socials adopten les mesures.
M'estic llegint un llibre que m'està agradant molt: "Manual de fundamentos del diseño gráfico", d'en Carlos Cubeiro. M'encanta l'exercici de la pàgina 50.
Es presenten nou figures anomenades mòduls: un cercle gran, un de petit, mig cercle, un quart de cercle, un quadrat gran, un de petit, dos palets verticals un més prim que l'altre, i un triangle. I amb això, pots anar creant infinits ninotets.
Seria molt genial crear-ne un minijoc físic però, de moment, potser me'l programo. Ara mateix, només he creat aquesta imatge.